PRÍBEHY FRANŠIZANTOV

S naším franšízovým modelom sme začali v roku 2011, keď sa otvorila prvá franšízová prevádzka pod vedením franšízanta pána Václava Bečvára, ktorý mal s franšízou už predchádzajúce skúsenosti. 

Následne sme postupne vybudovali franšízovú rodinu, ktorá dnes číta 18 mien. Náš priemerný franšízant prevádzkuje 3 – 4 prevádzky.

Skúsenosti našich franšízantov

Bageterie Boulevard

Václav Bečvář

FRANŠÍZANT 8 PREVÁDZOK

  • BB Galerie Butovice 
  • BB Metropole Zličín
  • BB Plzeň - Borská Pole (drive) 
  • BB Plzeň - Olympia
  • BB Plzeň - Plaza
  • BB Plzeň - Rondel A DRIVE 
  • BB Kladno - Central
  • BB Karlovy Vary – Varyáda 

VERÍM V SILU A ZÁZEMIE ZNAČKY, JEJ BUDÚCNOSŤ A KNOW-HOW.

Reštaurácie BAGETERIE BOULEVARD som poznal už skôr ako zákazník. Pri svojich cestách do Prahy som nevynechal príležitosť zastaviť sa v niektorej z nich. Vždy ma tu očarila atmosféra, ktorú som si zamiloval pri cestách po Francúzsku.

Bageterie Boulevard

Stanislav Novotný

FRANCHISANT 4 PREVÁDZOK

  • BB Arkády
  • BB Eden
  • BB Thámova
  • BB Loket (drive)

SKÔR SOM PRACOVAL PRE MEDZINÁRODNÉ FIRMY. VĎAKA BB VŠAK RIADIM VLASTNÝ BYZNYS.

Pracoval som ako manažér pre medzinárodné firmy bez priamych skúseností s podnikaním. Potom sa naskytla možnosť stať sa franšízantom Bageterie Boulevard. Koncept spoločnosti sa mi páčil, a tak som sa za veľkého nadšenia mojich detí, ktoré podnik milujú, a určitých obáv manželky stal franšízantom.